LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Pengambilan Terbuka Laskar Muda TLDM Siri 215 / 17 (Lelaki dan Wanita) Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) November 2016. Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) mempelawa belia / beliawanis tanah air yang berkelayakan dan berminat untuk berkhidmat sebagai anggota TLDM lain-lain Pangkat (LLP).

1. LASKAR MUDA (LELAKI DAN WANITA)


Syarat-syarat kelayakan :

a. Warganegara Malaysia berumur di antara 18 hingga 25 tahun. Keutamaan kepada pemohon yang berumur 18 tahun hingga tidak melebihi 23 tahun pada tarikh 20 Februari 2017.

b. Taraf perkahwinan bujang.

c. Proses pemilihan adalah berdasarkan kepada kelayakan adademik, pemeriksaan, dokumentasi dan pemeriksaan fizikal. Kecemerlangan dalam bidang sukan akan diberi keutamaan. 

d. Taraf kesihatan tubuh badan dan tidak cacat anggota, tidak penah mengalami kecederaan teruk seperti patah tulang, tidak menghadapi penyakit asma / lelah dan penyakit kronik yang lain.

e. Penglihatan hendaklah terang dan jelas tanpa cermin mata atau kanta mata serta tidak rabun warna.

Jawatan Kosong

Jawatan kosong di tldm november 2016

HUBUNGI KAMI ;

Markas Tentera Laut
Cawangan Pengurusan Sumber Manusia - Bantuan
Wisma Pertahanan 
Jalan Padang Tembak
50634 KUALA LUMPUR
(Untuk Perhatian : Sel Pengambilan LLP)
Laman Web : www.navy.mil.my
Email : pengambilantldm@navy.my
Tel : 03-2071 3177 / 6925

Info jawatan selanjutnya disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.