LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) sebagai :

1. PENGURUS KORPORAT
2. PENGURUS KESELAMATAN
3. PENGURUS KESELAMATAN & KESIHATAN PEKERJAAN
4. JURUTEKNIK UKUR BAHAN

Tarikh tutup permohonan 26 Oktober 2016
Lokasi : Melaka
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON
Permohonan jawatan kosong ini hendaklah menggunakan Borang SAMB 1 yang boleh dimuat turun (download) dari Portal Rasmi Syarikat Air Melaka Berhad sahaja dengan melayari http://www.samb.com.my

Semua calon-calon yang berjaya perlu menghadiri Ujian dan Kursusu-kursus yang ditetapkan sepanjang perkhidmatan. 

Calon yang terdiri dari ahli keluarga terdekat anggota yang sedang berkhidmat adalah tidak layak dipertimbangkan atas faktor kepentingan operasi. Ahli keluarga terdekat ditafsirkan sebagai pasangan, anak atau adik-beradik.

Tuan/Puan diingatkan sekiranya didapati tuan/puan memalsukan sebarang dokumen, tidak mengissytiharkan maklumat peribadi (hubungan kekeluargaan) dengan anggota SAMB dan maklummat akademik secara automatik permohonan tuan/puan terbatal dengan sendiri. 

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.