LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Perbadanan Perusahaan Kecil dan Sederhana Malaysia (SME Corp. Malaysia) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Perbadanan Perusahaan Kecil dan Sederhana Malaysia (SME Corp. Malaysia) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup permohonan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Perbadanan Perusahaan Kecil dan Sederhana Malaysia (SME Corp. Malaysia) sebagai :

1. PEGAWAI EKSEKUTIF GRED 11
2. PEMBANTU EKSEKUTIF KANAN GRED 12
3. PEMBANTU PENTADBIRAN GRED 14

Tarikh tutup permohonan 26 Oktober 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong


Permohonan hendaklah menggunakan BORANG PERMOHONAN JAWATAN KOSONG yang boleh diperolehi dengan memuat turun di laman web kami dan disertakan bersama sesalinan sijil-sijil dan gambar berukuran passport terkini. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat dan ditulis nama jawatan yang dipohon di sebelah kiri atas sampul surat
dan menyerahkan borang tersebut selewat-lewatnya pada 26 Oktober 2016 kepada :

SME CORPORATION MALAYSIA
ARAS 6, BLOK B, PLATINUM SENTRAL
JALAN STESEN SENTRAL 2
KUALA LUMPUR SENTRAL
50470 KUALA LUMPUR
(u.p.: Unit Pembangunan Modal Insan)

Hanya calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi untuk ditemuduga.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.