LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Perbandaran Pasir Gudang (MPPG) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Pasir Gudang (MPPG) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Pasir Gudang (MPPG) sebagai :


1. PEGAWAI PENILAIAN W41

2. PEMBANTU AWAM H11


Tarikh tutup permohonan 27 Oktober 2016
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan


Jawatan Kosong

ALAMAT PERMOHONAN DAN TARIKH TUTUP

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN PASIR GUDANG
ARAS 19, MENARA AQABAH
81700 PASIR GUDANG
(U.P: BAHAGIAN SUMBER MANUSIA)

CATATAN
  • Setiap permohonan jawatan hendaklah menggunakan borang MPPG bagi setiap jawatan yang di pohon.
  • Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja dipanggil temuduga. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menggangap pemohonan mereka TIDAK BERJAYA.
  • Segala perbelanjaan kerana menghadiri temuduga adalah tanggungjawab pemohon sendiri. Segala salinan  sijil – sijil dan dokumen sokongan hendaklah disahkan salinan oleh Ketua Kampung /  Pengerusi Jawatankuasa Kampung / Guru Besar / Pengetua sekolah – sekolah atau bantuan penuh kerajaan dan Pegawai Kerajaan JUSA atau Kumpulan A Pengurusan dan Profesional. 
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.