LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Amanah Rakyat (MARA) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Majlis Amanah Rakyat (MARA) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Amanah Rakyat (MARA) sebagai :

1. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL DV41 / 42


Tarikh tutup permohonan 20 Oktober 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON :

i) Permohonan hendaklah dibuat secara online yang boleh dilayari melalui laman web MARA iaitu http://www.mara.gov.my

ii) Tarikh permohonan dibuka mulai 07 Oktober 2016 hingga 20 Oktober 2016.

iii) Calon-calon yang terdiri daripada pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) hendaklah melengkapkan borang elektronik di laman web MARA. Pemohon hendaklah membuat permohonan melalui Ketua Jabatan Masing-masing. Sila pastikan salinan sijil-sijil kelulusan Prestasi Tahunan terkini dibawa bersama semasa temuduga.

iv) Bagi kakitangan yang sedang berkhidmat dengan MARA, salinan sijil-sijil kelulusan yang disahkan dan lain-lain keterangan peribadi beserta LAPORAN SULIT KHAS yang dimeteri oleh Pengawal Pusat masing-masing dan hendaklah dibawa bersama semasa menghadiri temuduga.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.