LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) Oktober 2016 | Jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) sebagai :

1. PENYELIA RANCANGAN TANAH


Tarikh tutup permohonan 28 Oktober 2016
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON

a. Permohonan jwatan kosong ini hendaklah menggunakan perkhidmatan secara online melalui sistem e-jobs dengan melayari laman web www.felda.net.my. Hard copy atau resume tidak diterima. 

b. Permohonan daripada Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dalam kerajaan, badan Berkanun atau Kuasa-Kuasa Tempatan hendaklah melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan menyertakan salinan Laporan Penilaian Prestasi dan Kenyataan Perkhidmatan yang telah dikemaskini dan dibawa bersama semasa sesi temu duga.

c. Tarikh tutup permohonan ialah pada 28 Oktober 2016.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.