LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di FELCRA Bina Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh FELCRA Bina Sdn Bhd sebagai:

1. EKSEKUTIF KEWANGAN


Majikan : FELCRA bina sdn. bhd.
Alamat : FELCRA bina sdn. bhd. , Wisma bina @ Hedgeford 33 G-2, Blok A, Jalan Maju Ria 2, Plaza Wangsa Maju, Seksyen 10, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.

Deskripsi/ Tugasan:
Tanggungjawab :

• Mengendalikan tugasan merekod transaksi harian, dan penyediaan laporan kewangan serta aliran tunai.
• Mengendalikan dokumentasi perakaunan dan kewangan harian.
• Membantu Pengurus Kewangan dalam melaksanakan tugasan yang diberikan.

Syarat dan kelayakan :
-      Mempunyai Kelulusan Diploma Perakaunan
-      Lelaki
-      Pengalaman 2 tahun
-      Mempunyai Lesen Memandu Kelas D/B2

Cara Memohon :
Sila email permohonan jawatan kosong beserta resume kepada pihak kami di aryfelcrabina@yahoo.com untuk panggilan temuduga.

Jawatan Kosong

Negeri : Kuala Lumpur
Sektor : Badan Berkanun
Tarikh tutup permohonan pada 30 Oktober 2016

Info Syarikat/ Majikan :
FELCRA bina sdn. bhd. telah ditubuhkan pada Februari 2000 merupakan sebuah syarikat pembinaan di bawah dan anak syarikat kepada FELCRA Berhad.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak FELCRA bina sdn. bhd. ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.