LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Safeguards G4S Sdn Bhd Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Safeguards G4S Sdn Bhd sebagai:

1. PENGAWAL KESELAMATAN


Majikan : Safeguards G4S Sdn. Bhd.
Alamat : Lot 4 & 6, Jalan 225, Seksyen 51A, 46100 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Deskripsi/ Tugasan:
Bertanggungjawab melaksanakan tugas kawalan keselamatan yang melibatkan
keselamatan fizikal, dokumen dan personel di bangunan dan premis perniagaan termasuk kawasan kawasan
yang diisytiharkan sebagai Kawasan Larangan dan Tempat Larangan di bawah Akta
Kawasan Larangan dan Tempat Larangan 1959 (Akta 298).

Syarat dan kelayakan :
• Tiada rekod jenayah
• Tiada masalah kesihatan
• Lelaki  berumur 20 – 52 tahun
• Boleh membaca & menulis
• Berpengalaman adalah satu kelebihan


Cara Memohon :
Boleh hubungi pegawai bertugas, Encik Bilal Bin Othman Ali di talian 019-434 9152 / Adam 016-2213087 atau hadir terus ke pejabat kami di alamat Lot 4 & 6, Jalan 225, Seksyen 51A, 46100 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Isnin-Jumaat - 9.00 pagi hingga 3.00 petang

Jawatan Kosong

Tarikh tutup permohonan pada 31 Oktober 2016
Negeri : Selangor
Sektor : Swasta


**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Safeguards G4S Sdn. Bhd. ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.