LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) sebagai:

1. Pemandu Gred H11 secara " Contract Of Service "  


Majikan : AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT)
Alamat : Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) Kementerian Pendidikan Tinggi, Lebuh Enstek 71760 Bandar Enstek, Negeri Sembilan

Syarat dan kelayakan :
Calon-calon hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

(a) warganegara Malaysia;

(b) berumur tidak kurang dari 18-45 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

(c) tamat tingkatan tiga (3) sekolah menengah bantuan penuh kerajaan;

(d) memiliki kepujian dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia peringkat SRP / PMR atau setarafnya.

(e) memiliki Lesen Memandu Kelas D/E/ (Keutamaan memiliki Lesen kelas E) Pengangkutan Jalan (JPJ); [Kecuali Lesen Memandu Dalam Tempoh Percubaan (P)]; dan

(d) berkebolehan memandu, mengendali dan menyelenggara kenderaan bermotor berkenaan yang
    diliputi oleh skim perkhidmatan ini.

(e) mempunyai pengalaman sebagai pemandu (Mahir dengan jalan Lembah Klang).

(f) Bersedia melakukan kerja lebih masa.

(g) Memiliki tahap disiplin yang tinggi.


Tarikh tutup permohonan pada 17 Oktober 2016
Negeri : Negeri Sembilan
Sektor : Kerajaan

Cara Memohon :
Sila kemukakan resume kepada Cik Siti Nasuha binti Ahmad di email nasuha@mohe.gov.my

Jawatan KosongInfo Syarikat/ Majikan :
The Higher Education Leadership Academy or Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) was established in January 2008. It serves to create a transformation in Malaysia's higher education in accordance to the objectives highlighted in Malaysia Education Blueprint 2015-2025 (Higher Education) [MEB (HE)].

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT) ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.