LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Utara Malaysia (UUM) September 2016 | Jawatan kosong terkini di Universiti Utara Malaysia (UUM) September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Universiti Utara Malaysia (UUM) sebagai :

1. PEGAWAI KESELAMATAN KP41

2. PEGAWAI PERGIGIAN UG41

3. PEGAWAI PERGIGIAN UG41


Tarikh tutup permohonan 14 September 2016
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong di uum september 2016

CARA MEMOHON

i) Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem dalam talian (online) yang boleh dicapai melalui pautan laman sesawang http://www.perjawatan.uum.edu.my/
ii) Pemohon perlu mendaftar sebelum mengisi maklumat yang diperlukan dalam sistem ini.

CATATAN TAMBAHAN.

a. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk ditemu duga.
b. Permohonan yang tidak menerima jawapan dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh iklan jawatan ditutup hendaklah dianggap tidak berjaya.
c. Permohonan yang tidak menerima jawapan dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh iklan jawatan ditutup hendaklah dianggap tidak berjaya.

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia,
Jabatan Pendaftar,
Universiti Utara Malaysia,
06010 UUM Sintok,
Kedah Darul Aman

 Tel : 04-928 3114/3113
 Faks  : 04-928 3120

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.