LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sebagai :

1. Pembantu Penyelidik Siswazah (GRA)


Tarikh tutup permohonan 25 September 2016 
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Calon yang beminat adalah dipelawa untuk menyambung pengajian peringkat sarjana dan menjadi Pembantu Penyelidik Siswazah (GRA) projek FRGS berikut: PEMBINAAN MODEL SERVICE-LEARNING UNIVERSITI AWAM MALAYSIA Kriteria:

1) Calon mempunya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengajian Islam/Pendidikan/Pendidikan Islam - dengan CGPA > 3.0

2) Calon mempunyai komitmen dan minat yang tinggi dalam kerja-kerja penulisan dan penyelidikan.

3) Keinginan yang tinggi untuk mengkaji keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran secara Service-Learning (pembelajaran berasaskan aktiviti khidmat komuniti, agensi, industri dsb.)

4) Keperluan asas: •Boleh menulis dengan baik dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. •Menguasai asas-asas ilmu kaedah penyelidikan (kualitatif dan kuantitatif) •“IT-Savvy”

Calon yang berminat dialu-alukan untuk mengemukakan CV yang terperinci melalui e-mel kepada: Dr Najah Nadiah Amran (najah@ukm.edu.my). Jabatan Pengajian al-Quran dan al-Sunnah, FPI UKM.
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.