LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41


Tarikh tutup permohonan 04 Oktober 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

CARA MEMOHON
i. Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian (online) di laman web PTPTN, www.ptptn.gov.my sebelum atau pada 04 Oktober 2016.

ii. Calon yang berjaya untuk sesi temuduga akan dihubungi melalui emel bagi makluman tarikh menghadiri temuduga serta penyediaan dokumendokumen sokongan yang perlu.

PERMOHONAN YANG DITOLAK
Permohonan yang berikut akan ditolak :
i. Tidak memenuhi syarat lantikan yang telah ditetapkan; dan
ii. Maklumat yang dinyatakan dalam borang permohonan jawatan online tidak lengkap atau meragukan.

CATATAN AM
i. Calon yang tidak menerima sebarang jawapan 3 bulan selepas dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
ii. Segala perbelanjaan berhubung dengan permohonan jawatan dan urusan temuduga adalah di atas tanggungjawab sendiri.
iii. Hanya calon yang berjaya di dalam urusan temuduga akan dimaklumkan. 


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.