LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak, berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak  sebagai :

1. ARKITEK J41

2. JURUTERA J41

3. PEGAWAI TADBIR N41

4. PEGAWAI PENGUATKUASA KP41

5. PEGAWAI PENILAIAN W41

6. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U41

7. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29

8. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GA29

9. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29

10. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) JA19

11. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

12. PENGAWAL KESELAMATAN KP11


Tarikh tutup permohonan 02 Oktober 2016
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan


Jawatan Kosong


Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.


Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.