LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di SKVE HOLDINGS SDN BHD. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh SKVE HOLDINGS SDN BHD sebagai:

1. JURUTOL 


Deskripsi/ Tugasan:
Membuat kutipan tol

Syarat dan kelayakan :
- Boleh bekerja syif
- Boleh bekerja pada hari cuti
- Berkebolehan membaca, menulis dan mengira
- Sanggup membuat kerja lebih masa
- Berumur 18 tahun keatas

Tarikh tutup permohonan 28 Oktober 2016
Negeri : Selangor
Sektor : Swasta

jawatan kosong

Cara Memohon :

Sila hantarkan borang permohonan atau resume ke alamat seperti yang tertera atau menghantar permohonan dalam talian melalui email: hr_csd@skveholdings.com
Pemohon yang berjaya akan dihubungi bagi tujuan temuduga.


Majikan : SKVE HOLDINGS SDN BHD
Alamat : Pejabat Pentadbiran SKVE, KM27 Arah Timur, Lebuhraya Lembah Klang Selatan, Tanjung Dua Belas, 42600 Jenjarom, Selangor

Link website : www.skve.com.my


Info Syarikat/ Majikan :

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak SKVE HOLDINGS SDN BHD ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.