LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Daerah Kampar (MdKampar)  September 2016 | Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Kampar (MdKampar)  September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (keutamaan kepada Rakyat Negeri
Perak Darul Ridzuan) yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Kampar (MdKampar) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41/N44

2. PEGAWAI TADBIR (AKAUNTAN) N41/N44

3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29/N32

4. PEMBANTU KEMAHIRAN H19/H22

5. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U19/U22


Tarikh tutup permohonan 19 September 2016
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan
CARA MEMOHON:
i. Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan Majlis Daerah Kampar (MDKpr) yang boleh diperolehi dari Bahagian Pentadbiran & Pengurusan Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Daerah Kampar.

ii. Permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan.

iii. Permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar ukuran paspot, Kad Pengenalan, Sijil Persekolahan, kelulusan akademik dan dua keping sampul surat beralamat sendiri dengan setem RM0.80.

iv. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.

v. Keterangan lanjut berhubung dengan iklan seperti syarat-syarat lantikan boleh didapati di Kompleks Pentadbiran MDKpr pada waktu pejabat atau dengan melayari laman web www.mdkampar.gov.my atau melalui telefon 05-4671015 dan 05-4671052.

vi. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dikemukakan kepada:-

Yang Dipertua
Kompleks Pentadbiran Majlis Daerah Kampar,
Jalan Iskandar, 31900 Kampar,
Perak Darul Ridzuan.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.