LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (Keutamaan Anak Negeri Melaka) yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) sebagai :

1. PEGAWAI HAL-EHWAL ISLAM S41

2. PEMBANTU OPERASI N11


Tarikh tutup permohonan 26 September 2016
Lokasi : Melaka
Sektor : Kerajaan


Jawatan kosong


CARA MEMOHON :
i. Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang boleh didapati dari Kaunter Majlis Agama Islam Melaka, Aras 1, Pusat Islam Melaka, Bukit Palah, 75400 Melaka atau boleh dimuat turun di Laman Web : http//.www.maim.gov.my.

ii. Permohonan hendaklah disertakan dengan sesalinan sijil-sijil kelayakan dan dokumen yang disahkan. Permohonan yang tidak lengkap dan tidak memenuhi syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan akan ditolak.

iii. Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan, Badan-Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah mengemukakan salinan kenyataan perkhidmatan yang telah dikemaskini dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) terkini dan dihantar melalui majikan masing-masing.

iv. Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 32sm x 22sm. Di sudut atas sebelah kiri sampul surat hendaklah di tulis NAMA JAWATAN yang dipohon.

v. Permohon hendaklah mengisi satu borang permohonan untuk satu jawatan sahaja, sekiranya berminat untuk memohon lebih dari satu jawatan, pemohon hendaklah mengisi borang permohanan yang lain. Selain itu, pemohon juga dikehendaki mengisi nama jawatan dan gred di borang perhonan jawatan.

vi. Alamat permohonan dan tarikh tutup permohonan :

Setiausaha,
Majlis Agama Islam Melaka,
Aras 1, Pusat Islam Melaka,
Bukit Palah, 75400
Melaka.
(U.P : Bahagian PSM dan Penerbitan MAIM)

CATATAN AM :
a. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk di temuduga.
b. MAIM tidak akan menanggung sebarang tuntutan perbelanjaan apabila dipanggil untuk
temuduga.
c. Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan
hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.