LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad sebagai :

1. ACCOUNTS AND FINANCE OFFICER 

2. AR-RAHNU OFFICER

3. CLERK

4. MEMBERSHIP OFFICER


Tarikh tutup permohonan 09 Oktober 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta


Jawatan Kosong


ABOUT
Memberikan Pembiayaan kepada anggota koperasi , menjadi agen insurans kepada syarikat-syarikat insurans Takaful dan mengendalikan insurans kepada peminjam-peminjam Bank Rakyat, perkhidmatan pembersihan di cawangan-cawangan Bank Rakyat, sewaan tanah, pengurusan harian Kafeteria dan kedai di Bank Rakyat Jalan Tangsi Kuala lumpur. Pembukaan perniagaan Ar-Rahnu dibawah franchais Ar-Rahnu X'Change PJ Old Town, Ar-Rahnu X'Change Sg Besi dan Ar-Rahnu X'Change Taman Selaseh.Mengembangkan perniagaan dalam bidang asuhan kanak-kanak.

Permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.