LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) sebagai :

1. PEMBANTU PENDIDIK TASKA S19


Tarikh tutup permohonan 03 Oktober 2016
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong

Borang Permohonan beserta gambar terkini (berukuran passport), salinan kad pengenalan. sijil kelahiran, sijil kelulusan akademik, sijil berhenti sekolah, salinan lesen memandu sebagai dokumen tambahan serta dokumen sokongan yang berkaitan yang telah DISAHKAN oleh pegawai kerajaan yang menjawat jawatan kumpulan 'A' tidak dikembalikan. Permohonan perlu di hantar ke alamat di bawah :

Pengarah 
Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional
Negeri Pahang Darul Makmur
(Jabatan Perdana Menteri)
Tingkat 2, Blok A-B, No, 211, 213, 217 dan 218
Bangunan Centre Point, Jalan Haji Abdul Rahman
25000 Kuantan Pahang

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.