LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya (MIROS) Oktober 2016 | Jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya (MIROS) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun keatas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya (MIROS) sebagai :

1. AKAUNTAN WA44

2. PEGAWAI PENYELIDIK SOSIAL N41

3. PEMBANTU PENERBITAN N19

4. PEGAWAI PENYELIDIK Q41, Q43 / 44, Q47 / Q48, Q51 / 52, Q53 / 54

5. PEMBANTU PENYELIDIK Q19


Tarikh tutup permohonan 09 Oktober 2016
Lokasi : Kuala Lumpur / Selangor
Sektor : Kerajaan


Jawatan Kosong


SEJARAH
Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) telah ditubuhkan pada tahun 2007 sebagai sebuah agensi di bawah Kementerian Pengangkutan di Malaysia yang berperanan sebagai sebuah pusat sehenti untuk penjanaan penghasilan dan penyebaran ilmu serta maklumat keselamatan jalaran raya. Hasil kajian yang diperolehi daripada penyelidikan dan program-program intervensi berasaskan bukti menyediakan asas untuk merumuskan strategi baru, undang-undang, dasar, dan langkah-langkah penguatkuasaan, yang mengawal keselamatan jalan raya di peringkat kebangsaan. 
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.