LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Akademi Laut Malaysia (ALAM) Oktober 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Akademi Laut Malaysia (ALAM) sebagai :


1. PENSYARAH KANAN / PENYARAH UNTUK PENGAJIAN DAN KEJURUTERAAN MARIN SEBELUM DAN SETELAH BELAYAR (PRE-SEA & (POST SEA)  

2. JURULATIH KANAN / JURULATIH (PESISIRAN PANTAI/ KEJURUTERAAN MARIN)


Tarikh tutup permohonan 01 Oktober 2016
Lokasi : Melaka
Sektor : Berkanun


Jawatan Kosong


CARA MEMOHON

Calon-calon yang berminat hendaklah menghantar permohonan secara bertulis disertai maklumat lengkap kelayakan dan pengalaman, gaji terkini, gaji dipohon, nombor telefon, alamat surat-menyurat, alamat e-mel dan gambar terkini berukuran passport (tidak akan dikembalikan) ke :

Jabatan Pengurusan Sumber Manusia dan Pentadbiran 
AKADEMI LAUT MALAYSIA (ALAM)
Serahan Tingkat 2051,
Pejabat Pos Masjid Tanah,
78300 Masjid Tanah, Melaka.

Sila catit jawatan yang dipohon disebelah kiri bahagian atas sampul surat. Anda boleh menghantar permohonan melalui e-mel kepada humanresource@alam.edu.my sebelum 01 Oktober  2016. Hanya calon-calon yang memenuhi syarat-syarat kelayakan sahaja akan dihubungi. 

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.