LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) Ogos 2016 | Jawatan kosong terkini di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) sebagai :

1. PEGAWAI KESELAMATAN KP48

2. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

3. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

4. PEMBANTU AWAM H11


Tarikh tutup permohonan 28 Ogos 2016
Lokasi : Negeri Sembilan
Sektor : Berkanun

jawatan kosong di usim ogos 2016

BUTIRAN PERMOHONAN :

Permohonan hendaklah dibuat menerusi website E-IRIS USIM (KLIK DI SINI)   mulai 15 Ogos 2016. Panduan permohonan dan maklumat terperinci mengenai jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web tersebut.

Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan daripada tarikh tutup iklan dianggap gagal.

Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian 06-798 8125/8113.

LATAR BELAKANG

Pengumuman rasmi penubuhan Kolej Universiti Islam Malaysia telah dibuat oleh Yang Berhormat Datuk Seri Najib Tun Razak pada 14 Jun 1997, di Besut, Terengganu, setelah mendapat kelulusan Kabinet pada 11 Jun 1997.

Hasrat penubuhan ini adalah selaras dengan manifestasi Kerajaan untuk melahirkan pemimpin Islam yang  berwibawa dan dapat memelihara kepentingan negara dan umat Islam sepenuhnya. Selain itu ia berhasrat untuk menjadikan Malaysia sebagai model utama negara-negara Islam di dunia dan menjadi pusat kecemerlangan pendidikan dengan menggunakan kurikulum tempatan untuk memastikan keutuhan Islam dalam negara demi merealisasikan pembinaan tamadun baru Islam. Ia juga bertujuan untuk mengembalikan ketokohan ilmu Islam yang semakin merosot.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.