LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini Kerajaan Negeri Selangor (SUK Selangor) 2016 | Jawatan kosong terkini Kerajaan Negeri Selangor (SUK Selangor) 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pusat Kerajaan Negeri Selangor (SUK Selangor) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41

2. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK J19


Tarikh tutup permohonan 16 Ogos 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong di suk selangor ogos 2016

Sila kemukakan permohonan ke alamat berikut :

SETIAUSAHA BAHAGIAN 
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA 
CAWANGAN PERKHIDMATAN 
TINGKAT 3, BANGUNAN SSAAS
40503 SHAH ALAM.

SEJARAH 

Pusat Pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor pada awalnya berada di Bangunan Sultan Abdul Aziz Samad yang terletak di Kuala Lumpur berhadapan dengan Dataran Merdeka.

Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (SSAAS) di Shah Alam mula dibina pada tahun 1977. Pembinaan telah dibuat melalui 2 peringkat. Peringkat pertama mengandungi Podium Utara dan peringkat ke 2 mengandungi Podium Selatan serta Blok Menara.

Jumlah luas lantai keseluruhan bangunan ini ialah 578,250 meter persegi. Peringkat pertama yang mengandungi Podium Utara telah siap dan digunakan sejak 1hb Januari 1981.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.