LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (JKN Melaka) Ogos 2016 | Jawatan kosong terkini di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (JKN Melaka) Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (JKN Melaka) sebagai :

1. Penolong Jurutera Awam / Mekanikal / Elektrik Gred JA 29


Tarikh tutup permohonan 12 Ogos 2016
Lokasi : Melaka
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong di jkn melaka ogos 2016

Keterangan

Sukacita dimaklumkan bahawa jabatan ini sedang mengadakan urusan pengambilan perkhidmatan Pekerja Sambilan Harian bagi jawatan Penolong Jurutera Awam/ Mekanikal/Elektrik Gred JA 29 . Sila kemukakan permohonan yang lengkap ke jabatan ini sebelum atau pada 12 Ogos 2016 (Jumaat). Permohonan yang lewat diterima atau tidak lengkap dengan dokumen-dokumen yang diperlukan tidak akan dipertimbangkan.

Kepada sesiapa yang berminat, sila hantar permohonan ke alamat di bawah beserta resume bergambar, salinan sijil-sijil berkaitan yang telah disahkan dan surat iringan dengan menyatakan jawatan yang dipohon. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.

Jabatan Kesihatan Negeri Melaka
Unit Sumber Manusia,
Bahagian Pengurusan
Tingkat 4, Wisma Persekutuan
Jalan Business City, MITC
75450 Ayer Keroh, Melaka
Tel : 06-235 6753
(u.p. : Puan Nor Zaidah binti Md. Galeh / Noor Azah binti Bahrin)

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.