LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong  terkini di Sarawak Biodiversity Centre (SBC) September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Sarawak Biodiversity Centre (SBC) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK Q29


Tarikh tutup permohonan 09 September 2016
Lokasi : Sarawak
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong

Kelayakan:

Calon-calon harus mempunyai Diploma/STPM dalam bidang Sains yang diiktiraf oleh pihak Kerajaan dan yang setaraf dengannya. Calon-calon juga dapat menggunakan Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia dengan amay baik(pertuturan dan penulisan).

(Untuk maklumat lanjut tentang jawatan ini, sila klik disini)

Calon-calon yang berminat dikehendaki untuk melengkapkan Borang Permohonan Pekerjaan SBC/HR/2005/1 yang boleh dimuat turun di sini.

Borang Permohonan Pekerjaan yang lengkap diisi ayng termasuk surat sokongan (cover letter), resume yang lengkap, gambar berukuran paspot terkini (tidak dikembalikan) dan sijil-sijil yang berkaitan harus dihantar ke alamat dibawah sebelum atau pada 9 September 2016.

Ketua Pegawai Ekskutif
Pusat Kepelbagaian Biologi Sarawak
KM20 Jalan Borneo Heights, Semengoh
Locked Bag No. 3032
93990 Kuching, Sarawak.
[Tel:+6082 610610 Faks: +6082 611535]

Permohonan dari pegawai-pegawai kerajaan haruslah melalui Ketua Jabatan masing-masing.

Hanya calon-calon yang tersenarai-pendek akan diberi maklum untuk sesi temuduga.

Info jawatan selanjutnya disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.