LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Sembilan Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup permohonan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Sembilan sebagai :

1. PENOLONG PUSTAKAWAN S29


Tarikh tutup permohonan pada 26 Ogos 2016
Lokasi : Negeri Sembilan
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong perpustakaan awam negeri sembilan ogos 2016

Cara Memohon

i. Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang SPA.1 Pind.. 7/91 yang boleh didapati di Unit Khidmat Pengurusan, Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Sembilan.

ii. Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan Berkanun, Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am 21 Bab ‘A’ 1973 dan menyertakan bersama-sama dengan Kenyataan Perkhidmatan yang kemas kini dan sesalinan Laporan Prestasi.

i. Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan yang di akui sah : Kad Pengenalan, Sijil Beranak dan lain-lain dokumen yang berkaitan beserta gambar berukuran passport.

ii. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

iii. Permohonan yang lengkap diisi hendaklah dialamatkan kepada :-

Pengarah
Perbadanan Perpustakaan Awam
Negeri Sembilan Darul Khusus
Bangunan Wisma UMNO
Jln Dato’ Sheikh Ahmad
70000 Seremban
(u.p : Unit Khidmat Pengurusan)

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.