LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Kulim (MPKK) Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Kulim (MPKK) sebagai :

1. FRONT OFFICE

2. HOUSEKEEPING


Tarikh tutup permohonan 07 Ogos 2016
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

Jawatan kosong di majlis perbandaran kulim ogos 2016

CARA MEMOHON

1) Semua borang permohonan boleh dimuat turun melalui laman Portal MPKK http://www.mpkk.gov.my/ms/mp-kulim/sumber/muat-turun-borang/e-borang

2) Permohonan daripada Pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am Bab ‘A’ 21 dan pastikan Laporan Prestasi tahunan terkini disertakan.

3) Setiap permohonan hendaklah disertakan perkara-perkara berikut:-
a) 2 keping gambar berukuran passport
b) Salinan Sijil Kelahiran
c) Salinan Kad Pengenalan
d) Salinan Sijil Peperiksaan
e) Lain-lain Sijil yang berkaitan.

4) Setiap salinan dokumen di atas hendaklah diakui sah.

5) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 25 sm x 32 sm. Di sudut atas sebelah kiri sampul surat hendaklah ditulis jawatan yang dipohon.

6) Permohonan yang tidak lengkap, tidak jelas dan tidak mengikut peraturanperaturan yang ditetapkan akan DITOLAK. Permohonan hendaklah sampai di alamat seperti berikut:-

PENGURUS
KULIM INN,
MAJLIS PERBANDARAN KULIM,
JALAN BUKIT AWI ,
09000 KULIM, KEDAH DARUL AMAN

Iklan jawatan dan syarat-syarat kelayakan disini

Borang permohonan jawatan disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.