LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Majlis Amanah Rakyat (MARA) September 2016 | Jawatan kosong terkini di Majlis Amanah Rakyat (MARA) September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh iklan tutup dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) sebagai :

1. KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF


Tarikh tutup permohonan 04 September 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong


jawatan kosong

SEJARAH

Majlis Amanah Rakyat (MARA), sebuah agensi Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah, ditubuhkan pada 1 Mac 1966 di bawah Akta Parlimen sebagai sebuah badan berkanun hasil daripada resolusi Kongres Ekonomi Bumiputera pertama pada tahun sebelumnya.

Adalah menjadi kewajipan Majlis bagi memajukan,menggalakkan,memudahkan serta menjalankan pembangunan ekonomi dan kemasyarakatan dalam persekutuan dan khususnya dalam kawasan-kawasan luar bandar.
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.