LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini Lembaga Zakat Selangor (MAIS) September 2016 | Jawatan kosong terkini Lembaga Zakat Selangor (MAIS) September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup permohonan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Zakat Selangor (MAIS) sebagai :

1. Pengurus Bait Al Hasanah

2. Physiotherapists

3. Nurse

4. Technical Executive

Tarikh tutup permohonan 15 - 29 September 2016 
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong lembaga zakat selangor (mais) september 2016

COMPANY OVERVIEW
Lembaga Zakat Selangor (MAIS) merupakan sebuah organisasi Islam yang memartabatkan syiar Zakat di Negeri Selangor, Malaysia.
Bercita-cita untuk menjadi sebuah Organisasi Islam bertaraf dunia iaitu organisasi yang berasaskan prestasi, mengamalkan piawaian standard tadbir urus yang tinggi dan pengurusan zakat yang berkesan.
Visi LZS (MAIS)
"Menjadi peneraju institusi zakat yang mengamalkan piawaian pengurusan setanding dengan peringkat global."

Misi LZS (MAIS)
"Memberi perkhidmatan kepada umat Islam dengan penuh integriti dan profesionalisme dalam urusan kutipan dan agihan zakat."

Permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.