LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) September 2016 | Jawatan kosong terkini di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) September 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) sebagai :

1. PEGAWAI EHWAL EKONOMI E41

2. JURUTERA J41

3. AKAUNTAN WA41

4. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

5. PENOLONG JURUTERA JA29

6. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19

7. PEMBANTU AKAUNTAN W19

8. PEMBANTU LAUT A19


Tarikh tutup permohonan 02 September 2016 
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

Jawatan kosong lembaga pertubuhan peladang (lpp) september 2016

CARA MEMOHON:
Permohonan dari kalangan “staff” LPP hendaklah menggunakan ‘Borang Permohonan Pekerjaan’ yang boleh didapati di laman web LPP (http://www.lpp.gov.my) dan disertakan salinan sijil-sijil akademik/transkrip, kad pengenalan (yang disahkan), penama untuk rujukan serta sekeping gambar berukuran passport dan menulis nama jawatan yang dipohon di sebelah atas penjuru kiri sampul surat.

Permohonan dari calon-calon bukan dari anggota LPP (termasuk yang sedang berkhidmat dengan kerajaan) hendaklah membuat permohonan melalui laman webs Kementerian Sumber Manusia di
http://www.jobsmalaysia.gov.my

PERMOHONAN DIHANTAR TERUS KEPADA:
KETUA PENGARAH
LEMBAGA PERTUBUHAN PELADANG
MENARA LPP
NO.20, JALAN SULTAN SALAHUDDIN
50480 KUALA LUMPUR
(u/p : Bahagian Khidmat Pengurusan)
 Unit perjawatan


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.