LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) Ogos 2016 | Jawatan kosong terkini di Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup permohonan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) sebagai :

1. PAKAR GENDER S54


Tarikh tutup permohonan 09 September 2016
Lokasi : Penang
Sektor : Swasta

jawatan kosong Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) 2016

Calon yang terdiri dari peserta kerajaan / orang perseorangan yang mempunyai latar belakang dalam bidang gender dan juga mereka yang bergiat aktif dalam bidang gender. Sekiranya ada calon yang berminat, mereka hendaklah menghantar resume yang lengkap kepada 

Setiausaha Bahagian
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat
Aras 34, No 55, Persiaran Perdana, Presint 4
62100 PUTRAJAYA
(u.p : Puan Saliza binti Mokhtar)

Sebarang pertaanyaan boleh menghubungi Puan Saliza Mokhtar : 03-83231121 / email : saliza@kpwkm.gov.my atau Puan Norhaiza Abdul Aziz : 03-83231124 / email : norhaiza@kpwkm.gov.my.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.