LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Julai 2016 | Jawatan kosong terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR ( 02 KEKOSONGAN)


Tarikh tutup permohonan 31 Julai 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

Kepada sesiapa yang berminat, boleh menghantar CV kepada janudin@ppukm.ukm.edu.my.

Sebarang maklumat lanjut, boleh hubungi, Encik Janudin Bin Bakar (03-89214886)

LATAR BELAKANG
Universiti Kebangsaan Malaysia merupakan salah sebuah universiti yang terdapat di Malaysia. Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ditubuhkan secara rasmi pada 18 Mei 1970. Kampus sementaranya dibuka di Lembah Pantai, Kuala Lumpur. Kini, kampus utama Universiti Kebangsaan Malaysia terletak di Bandar Baru Bangi, Selangor. Terdapat juga sebuah hospital pengajar, Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) di Cheras, Kuala Lumpur dan sebuah kampus cawangan, juga di Kuala Lumpur.
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.