LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Megah Mee Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Megah Mee Sdn Bhd sebagai:

1. Pemandu Lori 

Majikan : Megah Mee Sdn Bhd
Alamat : No. 2a&6, Jalan Ba 2/1, Kawasan Perindustrian Bukit Angkat, 43000 Kajang, Selangor.

Deskripsi/ Tugasan:

- Membantu memunggah dan mengangkat barang.
- Memastikan barang yang dibawa dalam keadaan baik dan sampai tepat pada masanya.
- Bertanggungjawab memastikan ketepatan kualiti dan kuantiti barang sehingga sampai kepada pelanggan.
- Bertanggungjawab memastikan kebersihan lori dan asas penyelenggaraan.

Syarat dan kelayakan :

- Mempunyai lesen memandu lori yang sah.
- Mempunyai rekod pemanduan yang bersih dan kemahiran memandu yang baik.
- Boleh bercakap dan menulis Bahasa Melayu dan Inggeris.
- Sekurang-kurangnya setahun pengalaman.

Cara Memohon :
Sila hubungi Miss Kitty: 019-3353729 atau 03-87416876 ataupun email kepada hrfimn@megahmee.com

Negeri : Selangor.
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 31 Ogos 2016

megahmee


Info Syarikat/ Majikan :
Megah Mee Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat pemprosesan yang khusus dalam mee dan pastri. Produk kami diproses mengikut spesifikasi syarikat sendiri dan mengikut spesifikasi pelanggan,jika diminta. Kesemua produk yang dihasilkan telah mendapat kelulusan daripada JAKIM bagi memastikan pelanggan membeli produk dengan tiada keraguan. Produk kami juga telah menembusi banyak pasaraya besar dalam negara serta dieksport ke luar negara seperti Amerika Syarikat, Australia dan Singapura.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Megah Mee Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.