LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak (SPA Sarawak) Julai 2016 | Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak (SPA Sarawak) Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak (SPA Sarawak) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) N17

2. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W17

3. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N17

4. PEMBANTU PENILAIAN W17

5. PEMBANTU PENGUATKUASAAN N17

6. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U17

7. PEMBANTU VETERINAR G17

8. PEMBANTU PENYEDIAAN MAKANAN N17

9. PEMBANTU PENTADBIR TANAH NT17

10. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S17

11. PEMBANTU LAUT A17

12. PEMBANTU OPERASI N11

13. PEMBANTU AWAM H11

14. PEMANDU KENDERAAN H11


Tarikh tutup permohonan 15 Julai 2016 
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

SPA Sarawak

CARA MEMOHON

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Iklan jawatan dan permohonan jawatan secara online disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.