LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Perumahan dan Hartanah Selangor (PHSSB) Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Perumahan dan Hartanah Selangor (PHSBB) sebagai :


1. PENOLONG EKSEKUTIF (PENGURUSAN HARTA)

2. EKSEKUTIF PENILAIAN & PENGURUSAN HARTA


Tarikh tutup permohonan 19 Ogos 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong Perumahan dan Hartanah Selangor (PHSSB)


COMPANY OVERVIEW
Perumahan dan Hartanah Selangor Sdn Bhd (PHSSB) adalah anak syarikat milik penuh Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor (LPHS) iaitu badan berkanun di bawah Kerajaan Negeri Selangor. Ia dipengerusikan oleh YAB Dato' Menteri Besar Selangor iaitu Datuk Seri Mohamed Azmin bin Ali dan mula beroperasi sepenuhnya pada tahun 2011.

PHSSB menjalankan operasi dengan menguruskan hartanah milik LPHS di sekitar negeri Selangor dengan menjalankan aktiviti penjualan dan penyewaan. PHSSB juga menjalankan aktiviti kutipan sewa dan pengurusan bangunan di beberapa PPR serta Council Homes di sekitar negeri Selangor.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.