LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada Rakyat Negeri Johor dan warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) sebagai :

1. PEGAWAI KHAS N41


Tarikh tutup permohonan 04 Ogos 2016
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ)

CARA MEMBUAT PERMOHONAN:-

(a) Permohonan hendaklah dengan menggunakan Borang MBJ.01 yang boleh diperolehi daripada pejabat ini dengan cara datang sendiri pada waktu pejabat atau dimuat turun daripada laman web rasmi Kerajaan Negeri Johor di www.pmbj.johor.gov.my/v1

(b) Borang-Borang yang telah lengkap diisi hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran pasport dan dokumen-dokumen seperti berikut : -
(i) Sijil Kelahiran
(ii) Kad Pengenalan
(iii) Sijil berhenti sekolah
(iv) Lain-lain sijil/Diploma/Ijazah/surat akuan berkaitan.

Semua salinan dokumen tersebut hendaklah diakui salinan sah oleh Pegawai Kerajaan atau Badan Berkanun kumpulan A dan B /Penghulu, Pegawai dalam Perkhidmatan Perundangan dan Kehakiman seperti Majistret/Peguam. Setiap pengesahan hendaklah dicop Nama, Jawatan dan Jabatan oleh pihak yang mengesahkan.

(c) Permohonan daripada kakitangan yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan, Badan-Badan Berkanun dan Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masingmasing mengikut peruntukan Perintah Am Bab A21 dengan menyertakan kenyataan perkhidmatan yang kemas kini berserta Laporan Nilaian Prestasi Tahunan.

(d) Borang permohonan yang lengkap dipenuhi hendaklah dihantar ke alamat :-

PEJABAT MENTERI BESAR JOHOR,
ARAS 4, BANGUNAN DATO JAAFAR MUHAMMAD
KOTA ISKANDAR,
79502 ISKANDAR PUTERI,
JOHOR BAHRU.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.