LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Julai 2016 | Jawatan kosong terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29


Tarikh tutup permohonan 29 Julai 2016
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

CARA MEMOHON :

(a) Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah beserta resume bergambar, salinan kad pengenalan dan salinan surat beranak serta salinan sijil-sijil akademik (PMR/SPM/STPM/Diploma/Ijazah) yang telah disahkan. Salinan dokumen hanya boleh disahkan oleh Pegawai Kerajaan Gred A (Gred 41 dan ke atas)/ Penghulu / Ketua Kampung sahaja).

KETUA EKSEKUTIF,
PIHAK BERKUASA PERANTI PERUBATAN,
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA,
ARAS 5, MENARA PRISMA PLOT 3C4,
PRESINT 3, PERSIARAN PERDANA,
62675 PUTRAJAYA

(b) Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan/ Badan Berkanun/Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masingmasing, dan disertakan dengan salinan Borang  Laporan Penilaian Prestasi Tahunan dan kenyataan Perkhidmatan yang terkini.

(c) Pemohon hendaklah tuliskan jawatan yang dipohon diatas sebelah kiri sampul surat.

(d) Permohonan yang tidak mematuhi peraturan yang ditetapkan atau tidak bergambar atau tidak lengkap akan ditolak.

(e) Hanya calon-calon yang berkelayakan setelah ditapis dan didapati sesuai sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap sebagai tidak berjaya.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.