LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT) sebagai:

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI ) N19 - PEGAWAI SAMBILAN HARIAN

Majikan : AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT)
Alamat : Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi

Deskripsi/ Tugasan:
Menjalankan tugas-tugas perkeranian selaras dengan fungsi tugas Jabatan/Bahagian yang berkenaan seperti tugas-tugas penyelenggaraan fail/dokumen, pengiraan, penyediaan laporan bulanan, statistik serta penyediaan.

Syarat dan kelayakan :
Syarat Lantikan:
Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

  •  Warganegara Malaysia;
  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
  • Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
Negeri : Sembilan
Sektor : Kerajaan
Tarikh tutup permohonan pada 18 Julai 2016


Jawatan Kosong di Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT)

Cara Memohon :
Hantarkan resume lengkap beserta sijil ke alamat e-mail berikut:

1) yusnita.yaakop@mohe.gov.my
2) nasuha@mohe.gov.my

Info Syarikat/ Majikan :
The Higher Education Leadership Academy or Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) was established in January 2008. It serves to create a transformation in Malaysia's higher education in accordance to the objectives highlighted in Malaysia Education Blueprint 2015-2025 (Higher Education) [MEB (HE)].

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT) ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.