LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Yayasan Selangor Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (keutamaan kepada rakyat Negeri Selangor Darul Ehsan) yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Yayasan Selangor sebagai :

1. PENYELIA N27

2. KERANI N17


Tarikh tutup permohonan 20 Jun 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

jawatan kosong di yayasan selangor jun 2016CARA MEMOHON

a) Borang permohonan boleh dimuat turun melalui laman web Yayasan Selangor; http://www.yayasanselangor.org.my

b) Tarikh Iklan dibuka : 13 Jun 2016 (Isnin) Tarikh tutup : 20 Jun 2016 (Isnin)

c) Pemohon hendaklah menghantar ‘resume’ beserta Borang Permohonan Jawatan ke Bahagian Pentadbiran & Sumber Manusia. Pemohon yang masih berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan / Bahagian dan disertakan dengan sesalinan sijil-sijil yang berkaitan yang telah disahkan.

PERMOHONAN Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR TINGKAT 17,
MENARA YAYASAN SELANGOR NO. 18A,
PERSIARAN BARAT 46000 PETALING JAYA,
SELANGOR DARUL EHSAN
(U.P : BAHAGIAN PENTADBIRAN & SUMBER MANUSIA )

Semua permohonan hendaklah sampai tidak lewat dari tarikh tutup iklan pada hari Isnin, 20 Jun 2016 jam 4.30 petang. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil menghadiri temuduga. Calon yang tidak menerima jawapan setelah 4 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya.


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.