LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT) sebagai:

1. Pemandu Kenderaan Gred H11 Secara Kontrak (3 tahun)

Majikan : AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT)
Alamat : Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi, Kementerian Pendidikan Tinggi, Lebuh Enstek, 71760, Bandar Baru Enstek, Negeri Sembilan.

Deskripsi/ Tugasan:
iMemandu kenderaan jabatan dengan berdisplin serta mematuhi peraturan jalanraya. Memeriksa dan memastikan keadaan kenderaan seperti tayar, minyak, minyak pelincir, air dan bateri berada dalam keadaan memuaskan dan melaporkan sebarang kerosakan atau kemalangan kepada Ketua Jabatan dengan segera.

Syarat dan kelayakan :

Calon-calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

(a) warganegara Malaysia;

(b) berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

(c) tamat tingkatan tiga (3) sekolah menengah bantuan penuh kerajaan;

(d) memiliki kepujian dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia peringkat SRP / PMR atau setarafnya.

(e) memiliki Lesen Memandu Kelas D/E/E1/E2/F/G/H/I mana berkenaan yang dikeluarkan oleh Jabatan
Pengangkutan Jalan (JPJ); [Kecuali Lesen Memandu Dalam Tempoh Percubaan (P)]; dan

(d) berkebolehan memandu, mengendali dan menyelenggara kenderaan bermotor berkenaan yang diliputi oleh skim perkhidmatan ini.

Cara Memohon :

Hantarkan resume lengkap kepada alamat emel berkenaan:
1) yusnita.yaakop@mohe.gov.my, atau
2) nasuha@mohe.gov.my

Negeri : Sembilan
Sektor : Kerajaan
Tarikh tutup permohonan pada 01 Julai 2016

AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT)


**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak AKADEMI KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI (AKEPT) ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.