LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) sebagai :

1. Penolong Pegawai Perubatan U29

2. Pembantu Makmal C17

3. Pereka Grafik B27

4. Penolong Jurutera (Awam) JA29


Tarikh tutup permohonan 04 Julai 2016
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Terkini di UPSI

Pemohon diminta mengisi maklumat alamat emel yang aktif. Permohonan secara online ini menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar secara emel kepada pemohon yang disebabkan oleh pemohon tidak mengakses emelnya.
    
Sila hantarkan permohonan ke alamat:

Unit Perjawatan
Bahagian Sumber Manusia
Universiti Pendidikan Sultan Idris
35900 Tanjung Malim, Perak
  
Sila hubungi Bahagian Sumber Manusia  di talian 05-4506328 (En.Mustafa, Pn.Norlina, Pn.Norul) / 6863 ( En. Hashim) atau emel   myjob@upsi.edu.my untuk pertanyaan.
  
Pemohon yang tidak menerima apa-apa maklumbalas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan selepas tarikh tutup, permohonan hendaklah dianggap tidak berjaya.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.