LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Pusat Perubatan UKM (PPUKM) Julai 2016 | Jawatan kosong terkini di Pusat Perubatan UKM (PPUKM) Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pusat Perubatan UKM (PPUKM) sebagai :

1. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19

2. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19

3. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN U29

4. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29


Tarikh tutup permohonan 11 Julai 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Terkini di PPUKM julai 2016

LATAR BELAKANG 
Universiti Kebangsaan Malaysia merupakan salah sebuah universiti yang terdapat di Malaysia. Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ditubuhkan secara rasmi pada 18 Mei 1970. Kampus sementaranya dibuka di Lembah Pantai, Kuala Lumpur. Kini, kampus utama Universiti Kebangsaan Malaysia terletak di Bandar Baru Bangi, Selangor. Terdapat juga sebuah hospital pengajar, Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) di Cheras, Kuala Lumpur dan sebuah kampus cawangan, juga di Kuala Lumpur.

Kini UKM telah berkembang pesat dan mempunyai 13 buah fakulti,14 buah institut, 12 buah pusat, dan sebuah sayap swasta UKM Holdings Sdn Berhad. UKM merupakan salah sebuah daripada 4 universiti di Malaysia yang bertaraf universiti penyelidikan.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.