LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Reka Nutrition Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Reka Nutrition Sdn Bhd sebagai:

1. Supervisor Pengeluaran


Majikan : Reka Nutrition Sdn Bhd
Alamat : Lot 3, Jalan DBP 2, Dolomite Business Park, 68100 Batu Caves, Selangor

Deskripsi/ Tugasan:

1. Merancang serta menyusun jadual pemprosesan produk

2. Memastikan tenaga kerja bahagian pengeluaran mencukupi

3. Memastikan pihak syarikat mematuhi polisi keselamatan makanan

4. Memastikan produk yang dihasilkan berkualiti serta siap pada waktu yang ditetapkan

Syarat dan kelayakan :
Lelaki atau perempuan dengan kelulusan sekurang-kurang nya SPM

Cara Memohon :
Sila hantar resume kepada awin@reka-n.com

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 30 Jun 2016

Info Syarikat Reka Nutritin Sdn Bhd :
Syarikat Reka Nutritin Sdn Bhd merupakan syarikat pembuat perasa makanan dan wangian dimana pasaran produk adalah di dalam dan luar negara.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Reka Nutrition Sdn Bhd ini. Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.