LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Oracle Synergy Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Oracle Synergy Sdn Bhd sebagai:

1. Pegawai Banci 

Majikan : Oracle Synergy Sdn Bhd
Alamat : 6-1 Jalan 24/70A, Desa Sri Hartamas, 50480 Kuala Lumpur.

Deskripsi/ Tugasan:
Syarikat kami adalah syarikat yang dilantik oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur untuk membuat bancian lesen perniagaan dan papan tanda di seluruh Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat dan kelayakan :
Diploma dan Sijil yang berkaitan

Cara Memohon :
Sila kemukakan resume anda ke:  hr@orasyn.com

Negeri : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 31 Ogos 2016

Oracle Synergy Sdn Bhd

Info Syarikat/ Majikan :

Syarikat kami menawarkan peluang pekerjaan kepada semua rakyat Malaysia. Jawatan yang ditawarkan dengan gaji yang lumayan serta elaun dan insurans.
Bekerja lima hari seminggu dari jam 9-6 petang

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Oracle Synergy Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.