LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Pengairan dan Saliran Sarawak  Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Jabatan Pengairan dan Saliran Sarawak sebagai :

1. Jurutera (Awam) J41

2. Jurutera (Mekanikal) J41


Tarikh tutup permohonan 08 Julai 2016
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Jabatan Pengairan dan Saliran Sarawak

Cara Memohon

(i)            Semua permohonan hendaklah dikemukakan SECARA TALIAN (ON-LINE) melalui laman web di alamat : http://erecruitment.sarawak.gov.my.

Laman web lain yang boleh dilayari ialah http://www.psc.sarawak.gov.my

(ii)        Pemohon yang telah berdaftar dengan sistem e-Recruitment tidak perlu mengemukakan permohonan baru sekiranya pendaftaran tersebut masih sah. Pemohon hanya perlu mengemaskini jawatan yang dikehendaki secara terus atas talian (on line).

Catatan Keterangan Am:

1.     Semua pemohon dikehendaki untuk mengemukakan sekeping gambar  berukuran passport, salinan Kad Pengenalan, salinan sijil-sijil dan dokumen-dokumen yang berkaitan yang telah diakui sah sebelum tarikh tutup iklan ke:

PENGARAH
JABATAN PENGAIRAN DAN SALIRAN SARAWAK
TINGKAT 9 & 10, IBU PEJABAT JPS
WISMA SABERKAS
JALAN TUN ABANG HAJI OPENG
93626 KUCHING
SARAWAK

(u.p: Cawangan Sumber Manusia dan Pentadbiran)

Info jawatan selanjutnya disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.