LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jun 2016 | Jawatan kosong terkini di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) N17


Tarikh tutup permohonan 20 Jun 2016
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong di uitm jun 2016


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN
a. Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA.

b. Borang dan syarat-syarat permohonan boleh diperoleh dengan melayari laman sesawang UiTM Cawangan Johor, Kampus Pasir Gudang di http://pasirgudang.uitm.edu.my/v1/ atau boleh diperoleh di Bahagian Pentadbiran, Universiti Teknologi MARA Cawangan Johor, Kampus Pasir Gudang.

c. Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.

d. Permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan-Badan Berkanun mestilah melalui Ketua Jabatan dan hendaklah disertakan dengan salinan rekod perkhidmatan yang dikemaskini.

e. Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

Sila kemukakan permohonan kepada:

BAHAGIAN PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN JOHOR
KAMPUS PASIR GUDANG
JALAN PURNAMA, BANDAR SERI ALAM
81750 MASAI
JOHOR DARUL TA’ZIM
No Tel : +(607)-381 8000


Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.