LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP) Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (keutamaan akan diberikan kepada Penduduk Langkawi) yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP) sebagai :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN (PSH)


Tarikh tutup permohonan 20 Jun 2016
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

Jawatan kosong Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan jun 2016

CARA MEMOHON

i) Borang permohonan boleh didapati dengan mengambil sendiri di Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan, 07000 Kuah, Langkawi, Kedah Darul Aman atau melayari laman web Majlis - www.mplbp.gov.my

ii) Borang yang telah lengkap diisi beserta salinan kad pengenalan, sijil kelahiran dan sijil-sijil kelulusan yang diperakui sah sebagai salinan sebenar. Permohonan hendaklah menulis nama jawatan yang dipohon disudut atas sebelah kiri sampul surat dan dialamatkan kepada :

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN LANGKAWI 
BANDARAYA PELANCONGAN 
07000 KUAH, LANGKAWI
KEDAH DARUL AMAN

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.