LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Kolej Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah (KUIPSAS) Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah (KUIPSAS) sebagai :

1. PENSYARAH PENDIDIKAN ISLAM AWAL KANAK-KANAK DM41

2. PENGAWAL KESELAMATAN KP11


Tarikh tutup permohonan 15 Jun 2016 
Lokasi : Pahang
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong di KUIPSAS Jun 2016

Cara Memohon

Calon-calon yang berminat boleh mengemukakan permohonan melalui Borang Rasmi Permohonan Jawatan KUIPSAS yang boleh diperolehi dari Pejabat Kolej Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah dengan bayaran RM 5.00

• Dimuaturun dari laman web KUIPSAS dengan menyertakan yuran pemprosesan dengan menggunakan wang pos sebanyak RM5.00 di atas nama BENDAHARI KIPSAS.

• Calon-calon hendaklah berumur tidak kurang 18 tahun dan tidak lebih 45 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.

• Tarikh tutup permohonan ialah pada 15 Jun 2016. Hanya calon-calon disenarai pendek sahaja akan dihubungi untuk temuduga.

• Borang permohonan yang telah diisi dan disertakan dengan salinan sijil-sijil persekolahan, kad pengenalan dan telah diakui sah, hendaklah dihantar kepada :

Rektor
Kolej Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah
Km 8, Jalan Gambang, 25150 Kuantan, Pahang Darul Makmur.
(u.p : Pejabat Pendaftar) Tel : 09-591 5353 Faks : 09-536 4421 

Iklan jawatan dan syarat kelayakan disini
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.