LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) sebagai:

1. Pegawai Penyelidik (Gred 41)

2. Pegawai Penyelidik Kanan (Gred 44)

3. Felow Kanan (Gred 54)


Tarikh tutup permohonan 27 Jun 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong di ikim jun 2016

Cara Permohonan 

Calon-calon yang berminat dipelawa mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume/ curriculum vitae mengenai kelayakan dan pengalaman, salinan sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir, nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) kepada:

 
Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)
2, Langgak Tunku 
Off Jalan Tuanku Abdul Halim
50480 KUALA LUMPUR 
Tel: 03-62046200  Faks: 03-62014189

Bagi calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan-badan berkanun dan Kuasa Tempatan, permohonan hendaklah dibuat melaui Ketua Jabatan.

Calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan calon-calon adalah dikira GAGAL sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas dari IKIM 4 bulan dari tarikh iklan ditutup.

Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.