LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong kerajaan terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) Jun 2016 | Jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) sebagai:

1. PEGAWAI EHWAL EKONOMI E48


Tarikh tutup permohonan 24 Jun 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong di FRIM Jun 2016

CARA MEMOHON
Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM). Hanya permohonan yang dibuat melalui sistem permohonan dalam talian FRIM (http://www.frim.gov.my/general-public/career-opportunities/) akan diproses. Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

CATATAN AM
Hanya calon-calon yang layak sahaja akan dipanggil untuk menjalani proses saringan. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Advertisement