LIKE PAGE & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Jawatan kosong terkini di Intra Bekal (M) Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Intra Bekal (M) Sdn Bhd sebagai:

1. Operator QC (PartTime)

Majikan : Intra Bekal (M) Sdn Bhd
Alamat : NO. 6, Jalan 7/1, Seri Kembangan Industrial Estate 43300 Seri Kembangan Selangor

Deskripsi/ Tugasan:

1. Memeriksa dan memastikan kualiti barang pesanan mengikut spesifikasi pelanggan dengan berpandukan "Job Order".
2. Membuat laporan harian / mingguan mengikut format yang di sediakan dan menghantar laporan tersebut kepada "Line Leader".
3. Memastikan "target" yang telah ditetapkan dicapai dalam setiap tugasan yang diberikan.
4. Melaporkan sebarang kerosakan mesin kepada "Line Leader" dengan segera sekiranya ada.

Syarat dan kelayakan :
- Perempuan Bumiputera (garaduan yang bercuti semesta)
- Minimum SPM
- Rajin bekerja dan boleh berkerja lebih masa
- Tiada rabun warna.

Cara Memohon :

Individu yang berminat, sila hantarkan 'Resume' ke alamat email :
hr@intrabekal.com.my

Negeri : Selangor
Sektor : Swasta
Tarikh tutup permohonan pada 20 Jun 2016


Intra Bekal (M) Sdn Bhd

Info Syarikat/ Majikan :
We are a committed manufacturer and supplier of quality adhesive labels located in Seri Kembangan. Employing the latest Flexo technology, we have diversified our product ranges to include the supply of tags, tickets and thermal based printed products.

**Perhatian : Info jawatan kosong yang diklankan ini telah diposkan melalui borang iklan jawatan kosong. Pemohon adalah dinasihatkan agar meneliti terlebih dahulu info jawatan kosong ini sebelum membuat sebarang permohonan yang telah ditetapkan oleh pihak Intra Bekal (M) Sdn Bhd ini.  Sekiranya terdapat penipuan atau keraguan pada iklan jawatan kosong ini, sila hantarkan mesej anda ke facebook kami di https://www.facebook.com/jawatankosongkerajaanonline/ untuk tindakan lanjut. Bagi mana-mana majikan yang ingin mengiklankan info jawatan kosong sila isi borang permohonan jawatan kosong di http://ejobskini.blogspot.my/p/tos.html .
Advertisement

SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.